Indien u situationeel (niet structureel!) laag in uw eigen energie zit is het mogelijk uw energie met deze Energy Booster te verhogen zodat u toch in staat bent testwerk te verrichten.
 
Wij geven kortingen voor wederverkopers of cursusinstituten. Bel of mail ons en informeer naar de mogelijkheden.
 
Uiteraard bent u ook welkom in onze winkel om deze direct te kopen.
 
WAARSCHUWING: Indien uw energie te laag is om te testen is er altijd iets aan de hand dat aandacht verdient. Inzetten van deze Energy Booster wordt alleen aangeraden als het (kortstondig) niet anders kan. Ga zo snel mogelijk onderzoeken wat er aan de hand is en neem structurele maatregelen om uw energie te verhogen.
Indien u gevoelig bent voor energieën van andere personen of voor het overnemen van energieen is het aan te bevelen een energetische beschermer te dragen tijdens het energetisch testwerk met een biosensor of met andere methoden. Natuurlijk kunt u deze Protector ook gebruiken  in het dagelijkse leven.
Hier vind u de accessoires voor uw Bio Energy Testers. Deze accessoires passen ook op biosensors of biotensors van andere producenten die werken met de 4mm aansluiting.
 
Klik op de individuele producten voor detailinformatie.
 

Clienten Handvat:

€ 37,50

Clienten Handvat:

€ 37,50
Dit is het losse clienten handvat zonder meetkabel.

Meetpen Los:

€ 22,00

Meetpen Los:

€ 22,00
Dit is enkel de losse Meetpen zonder de meetkabel

 

 

 

Dit is een vervangende of reserve antenne voor onze standaard Bio Energy Tester of voor elke biotensor die werkt met een 4mm antenne aansluiting op het handvat. 
 
Tip: Indien u een clienten handvat heeft of bestelt kunt u met een extra antenne een volwaardige 2e Bio Energy Tester creëren. 
Dit is een vervangende of reserve antenne voor onze Verstelbare Bio Energy Tester of voor elke biotensor die werkt met een 1 mm antenne aansluiting op het handvat. 
 

mooie en stevige wit kunststof koker voor uw Bio Energy Tester. De kunststof koker is 33 cm. lang.

Professionele Bio-sensor,  Vossegatselaan 59 BS, 3583 RR Utrecht  -  TEL: +31(0) 6 3562 8683