Deze set bestaat uit onze professionele Slimline Bio Energy Tester met verstelbare antenne plus Slimline cliëntenhandvat en meetkabel. De kleur van de meetkabel kan afwijken van de kleur op de foto.
 
Op deze set geven wij 2 jaar garantie m.u.v. het breken van de spriet door overmatig grote bewegingen (metaalmoeheid), wel zullen wij de verenstaal spriet levenslang tegen kostprijs vervangen na opsturen van uw gebroken spriet.
 
Wij geven kortingen voor wederverkopers of cursusinstituten. Bel of mail ons en informeer naar de mogelijkheden.
Deze set bestaat uit onze verstelbare Bio Energy Tester met variabele antenne plus meetpen en meetkabel.De kleur van de meetkabel kan afwijken van de kleur op de foto.

 

Deze set bestaat uit onze standaard Bio Energy Tester met vaste antenne plus cliëntenhandvat en meetkabel. De kleur van de meetkabel kan afwijken van de kleur op de foto.
 
Deze set bestaat uit onze standaard Bio Energy Tester met vaste antenne plus meetpen en meetkabel. De kleur van de meetkabel kan afwijken van de kleur op de foto.
Deze set bestaat uit onze verstelbare Bio Energy Tester met verstelbare antenne plus cliëntenhandvat en meetkabel.De kleur van de meetkabel kan afwijken van de kleur op de foto.

Deze set bestaat uit onze verstelbare Bio Energy Tester met variabele antenne plus meetpen en meetkabel. De kleur van de meetkabel kan afwijken van de kleur op de foto.

Dit Cliëntenhandvat wordt via de in deze set meegeleverde meetkabel met de biosensor verbonden om zo een directe energetische verbinding met de cliënt te maken.
 
Veel therapeuten stellen deze wijze van verbonden zijn met de cliënt op prijs. Het handvat is van de zelfde uitstekende kwaliteit en afwerking als onze biosensors en wordt in deze set geleverd met een meetkabel van 1 meter lengte. De kleur van de meetkabel kan afwijken van de kleur op de foto.
Deze meetpen wordt via de meetkabel met de biosensor verbonden. U kunt hiermee de te testen media aanwijzen of direct contact maken met bv. meetgebieden op het lichaam van cliënt (bv accupunctuur punten).
 
Veel therapeuten stellen deze werkwijze op prijs. De meetpen is van de zelfde uitstekende kwaliteit en afwerking als onze biosensors en wordt in deze set geleverd met een meetkabel van 1 meter lengte.

De kleur van de meetkabel kan afwijken van de kleur op de foto.

Professionele Bio-sensor,  Vossegatselaan 59 BS, 3583 RR Utrecht  -  TEL: +31(0) 6 3562 8683