Dit model is volledig gemaakt van messing met een antenne (spriet) van verenstaal. De antenne / spriet met een variabele lengte is op eenvoudige wijze in te stellen. Het instelbereik is + of - 14 cm. Uiteraard heeft de Verstelbare Slimline Bio Energy Tester ook de standaard 4mm koppeling aan de onderzijde van het handvat waarmee alle gangbare hulpstukken (ook van andere leveranciers) gekoppeld kunnen worden. De meeste producenten van biotensor hulpmiddelen maken hier gebruik van.
Dit model is volledig gemaakt van aluminium en messing met een antenne (spriet) van verenstaal. De antenne / spriet met een variabele lengte is op eenvoudige wijze in te stellen. Hierdoor kunt u de biosensor exact op de door u, op dat moment, gewenste gevoeligheid instellen. Het instelbereik is + of - 10 cm. Uiteraard heeft de Verstelbare Bio Energy Tester ook de standaard 4mm koppeling aan de onderzijde van het handvat waarmee alle gangbare hulpstukken (ook van andere leveranciers) gekoppeld kunnen worden. De meeste producenten van biotensor hulpmiddelen maken hier gebruik van.
Dit model is volledig gemaakt van aluminium en messing met een antenne (spriet) van verenstaal. De antenne / spriet met een vaste lengte sluit via een 4 mm banaanstekker aan op het handvat voor een stevige verbinding. Uiteraard heeft de  biosensor ook de standaard 4mm koppeling aan de onderzijde van het handvat waarmee alle gangbare hulpstukken (ook van andere leveranciers) gekoppeld kunnen worden. De meeste producenten van biosensor en biotensor hulpmiddelen maken hier gebruik van.

Professionele Bio-sensor,  Vossegatselaan 59 BS, 3583 RR Utrecht  -  TEL: +31(0) 6 3562 8683